Novosti

Novosti

29
0ct 2019
by: admin

KOWLANATUR - edukacija za prodaju nitolic proizvoda

Početkom 10. mjeseca stigla je  nova generacija medicinskih proizvoda za uši (Pediculus humanus capitis) na Hrvatsko tržište. Riječ je o NITOLIC®u i Nitolic prevent plus, povodom čega je, Kowlanatur d.o.o i partneri, održali edukaciju za telefonsku prodaju u Mediki d.d. dana, 29.10.19.

11
OCT 2019
by: admin

Na tržište RH je stigao novi proizvod za uši - Nitolic 

ICB Pharma je s proizvodom NITOLIC na tržištu preko 30 godina, i to zahvaljujući kontinuiranom ulaganju u inovacije stalno osluškujući potrebe klijenata.
NITOLIC® je proizvod visoke učinkovitosti. Laboratorijska ispitivanja su dokazala 100% učinkovitost u uklanjanju uši glave.
NITOLIC® ne sadrži pesticide. Klinički je provjeren te je prošao sva dermatološka i toksikološka sigurnosna testiranja.
Ono što proizvod Nitolic čini jedinstvenim na tržištu je sveobuhvatan tretman i O-effect tehnology koja omogućava brzo i ravnomjerno širenje vlasištem i kosom.
NITOLIC dolazi u tri pakiranja, obiteljsko pakiranje od 50 ml, koje uključuje sprej, NITOLIC - nit remover- emulzija koja olakšava uklanjanje gnjida pričvršćenih na kosu,NITOLIC wash - dodatak za pranje rublja za uklanjanje ušiju i gnjida s tkanina (odjeće, posteljine itd),  Nitolic češalj za uklanjanje, NITOLIC - zaštitna kapica. Imamo i manje pakiranje Nitolic 30 ml, koji uključuje sprej i češalj za uklanjanje ušiju i gnjida za manje obitelji ili kao dopuna pakiranju od 50 ml.  Tu je i NITOLIC - prevent plus,s mirisom čajevca i metvice, koji se koristi kao preventiva, ako se djeca kreću u krugu oni koji su infestirani  (škole, vrtići).

21
jan 2015
by: admin

KOWLANATURU URUČENI CERTIFIKATI SGS London

Dana 21.01.2015. u Zagrebu su predstavnici certifikacijske kuće SGS London uručili tri certifikata predstavnicima Kowlanatura a nakon što su u certifikacijskom auditu tijekom rujna 2014. Predstavnici SGS London, ocijenili poslovanje Kowlanatura uspješno usklađenim sa zahtjevima normi ISO 9001:2008, ISO 13485:2012 te sa zahtjevima MDD 93/42 EEC directive.

23
oct 2014
by: admin

KOWLANATUR POSTAJE DIO GAC GRUPE – GLOBAL ALERGY CLUSTER

Kowlantur je sa nekoliko Hrvatskih,  EU i globalnih kompanija, znanstvenih ustanova i instituta inicirao osnivanje GAC Grupe Global Alergy Clustera. Članice navedenog klastera imaju za cilj kroz  definiranje i provedbu zajedničkih vizije, misije ciljeva i strategija, povećati svoju efikasnost poslovnja, izvoz te iskoristiti efekte objedinjavanja nabave, razvoja i promotivnih aktivnosti. Formalno pristupanju klasteru dogodit će se potpisivanjem ugovora svih članica klastera 7.11.2015. u Londonu.

11
oct 2014
by: admin

OD SURADNJE DO STRATEŠKOG PARTNERSTVA

Dana 11.10.2014. u Zagrebu je potpisan ugovor o strateškoj suradnji i partnerstvu Solane Nin i Kowlanatura. Navedena suradnja dosadašnj komercijalni odnosa, podiže na drugu razinu kroz otvaranje novih područja suradnje i to: pokretanje zajedničkih razvojno istraživačkih projekata i znanstveno istraživačkih projekata, zajedničke promotivnih aktivnosti te aktivnosti zajedničkog nastupa u otvaranja izvoznih tržišta.

07
oct 2014
by: KWN2014

SAL MARIS POBUDIO OGROMAN INTERES NA SAJMU U PARIZU

Tim Kowlanatura zadužen za izvozna tržišta, je od 07.-09.10.2014. godine, prilikom posjeta najvećem svjetskom farmaceutskom događaju godine i sajmu CPHI u Parizu, održao niz sastanaka i uspostavio mnogobrojne nove kontakte sa potencijalnim kupcima i dobavljačima programa Sal Maris. Predstavnici Kowlanatura su istaknuli da je program Sal Maris, izotonična i hipertonična otopina morske vode i soli,  izazvao smo ogroman interes „publike u Parizu“.  Kao posljedica toga dobiveno je niz konkretnih ponuda i upita, dio njih očekuju da će još pristići te kako kažu uUpravi vjeruju da će dio njih i završiti uspostavljanjem konkretne poslovne suradnje.

19
sep 2014
by: admin

KOWLANATUR ZASLUŽIO POVJERENJE SGS

Dana 19.09.2014. uspješno je završen 3-dnevni certifikacijski audit koji je nad poslovanjem i zaposlenicima kompanije Kowlanatura koji je proveden od strane akreditirane međunarodne certifikacijske kuće  SGS London. Poslovanje Kowlanatura ocijenjeno je uspješno usklađenim sa zahtjevima normi ISO 9001:2008, ISO 13485:2012 i MDD 93/42 EEC direktive. Naglašeno je u Upravi da je to veliki dan za kompaniju, no da smo i vjerovali da će na ovaj način biti prepoznati dugotrajni napori koje su zaposlenici u Uprava Kowlanatura uložili u pripremnom razdoblju sa ciljem uspostavljanja prtrebnih procesa i zadovoljavanja zahtjeva gore spomenutih standarda i normi.