Amore Relax

Amore Relax

OKRIJEPA TIJELA I DUŠE UZ BOGATE MIRISE PRIRODNIH ETERIČNIH ULJA

Sal maris

Poboljšajte opće stanje organizma

Hidroterapija je temelj za korištenje ovog proizvoda. Kombinacija tuširanja hladnom vodom i kupke u toploj vrućoj vodi samo po sebi poboljšava opće stanje organizma, bolju cirkulaciju. Topla kupka sa morskim niskim solima Amore Relax ima za svrhu okrjepu tijela i duše uz bogate mirise prirodnih eteričnih ulja u mirisima ružmarina, lavande, naranče, bora, limuna, ruže, te mirisa mora. Ružmarin se od davnih vremena cijeni kao ljekovita biljka. Postoje zapisi da su ga koristili Grci i Rimljani koji su ga nazivali “morskom rosom” i posvećivali Afroditi, božici ljubavi. Uz sol u mirisu mora tu su i mirisi ružmarina, lavande, ruže, naranče i limuna.

Ružmarin – mirisna sol

Ružmarin širi ugodne i omamljujuće aromatične mirise koji, pomiješani s prirodnom ninskom solju, okrepljuju tijelo i duh. U kupkama odmara, smiruje uznemirenost, utječe na krvotok, ublažava upale na koži, bolove u mišićima, reumu, oteknuće zglobova, osvježava, osnažuje nakon teških bolesti, uklanja iscrpljenost i slabost

Lavanda – mirisna sol

Lavanda se kroz povijest cijenila zbog umirujućeg djelovanja koje ima na ljudski organizam. Dokaz tome je i to što su je stari Rimljani koristili u svojim mirisnim kupeljima. Kada je kombiniramo sa solju, tada “čarolija” postaje još i veća. Ninska mirisna sol s lavandom osvježava, opušta i umanjuje psihičke tegobe. Posebno je korisna za reumatične bolove u mišićima, a također otklanja svrbež i ozebline. Darujte svojoj koži nježnost, mekoću i privlačnost

Ruža – mirisna sol

U kombinaciji s ninskim morskim kristalima pruža trenutke uživanja i opuštanja cijelog tijela na način da djeluje na svaki mišić, živac, poru, žilu. Smanjuje krvni pritisak, osnažuje organizam te kožu čini lijepom, čvrstom i privlačnom. Miris ljubavi, čežnje, treptaj u duši tek su neki od najbližih opisa ninske mirisne soli obogaćene ružom

Naranča – mirisna sol

Mirisna sol naranče hrani, obnavlja i omekšava grubu kožu te ublažuje posljedice svih vrsta alergija koje se mogu pojaviti na cijelom tijelu, smanjuje otekline različitih vrsta, otklanja umor, malaksalost, osjećaj tjeskobe, nervoze. Kožu čini mlađom, baršunastom, mekom, glatkom, nježnom i sjajnom. Snaga zdravlja, miris juga, ljepota zalaska sunca. To je mirisna sol naranče

Limun

Limun su kao lijek koristili Indijanci koji su ga nazivali lijekom za sve bolesti, a na dvoru Luja XIV. koristile su ga plemkinje za lijepi izgled svojih usana. Povezan s morskom solju djeluje antiseptički i baktericidno te osvježavajuće jer otklanja umor i vraća koncentraciju. Sužava krvne žile i pore, smanjujući probleme vena i kapilara. Također je dobar za uklanjanje akni i prištića, normalizaciju masne kože koja postaje čvršća, baršunasta i meka.

~ Zašto koristiti Amore Relax ~

Ako ste umorni ili napeti, tada se u takvim prilikama najčešće odabire topla kupka i morska sol Amore Relax. Kupke su odličan način za uživanje u blagodatima eteričnih ulja, a ako se odlučite napraviti ovu sol za kupanje s eteričnim uljima mandarine, prave lavande – dobit ćete odlično sredstvo za opuštanje i podizanje energije nakon napornog radnog dana.Uz to, sol Amore Relax kupka u kombinaciji sa tuširanjem hladnom vodom, djeluje i detoksikacijski, opušta napete mišiće, djelovati će i terapeutski. Sol mora Amore Relax djeluje izuzetno na izmjenu tvari u organizmu i poboljšava stanje kože (često se koristi kod dermatoloških problema), magnezijev-sulfat opušta naše mišiće, a jadranska morska sol poznata je po svojem blagotvornom djelovanju.Eterično ulje crvene mandarine prozvano je “uljem dječje radosti” zbog, svojeg pozitivnog djelovanja na raspoloženje, a njegovo umirujuće i spazmolitičko djelovanje nadopunjuje prava lavanda. Limun podiže raspoloženje, djeluje dobro kod stresa i anksioznosti te djeluje detoksikacijski.

OPUŠTANJE ZA POVEĆANJE IMUNITETA

Amore Relax kupka u kombinaciji sa tuširanjem hladnom vodom, djeluje detoksikacijski, opušta napete mišiće i ima terapeutski učinak.

KVALITETNI SASTOJCI

Autohtona čista SOL I AROMATIČNO BILJE ima različiti blagotvorni utjacaj za zdravlje

BLAGOTVORNI UTJECAJ NA KOŽU

Amore Relax djeluje izuzetno na izmjenu tvari u organizmu i poboljšava stanje kože. Kao takvo često se koristi kod dermatoloških problema.

~ Mišljenje liječnika ~

Koristi hidroterapije morskom soli
Hladna voda djeluje stimulirajuće, a topla voda opušta. Oni zajednički djeluju poput pumpe koja pokreće krv. Cirkulacija krvi pomaže u različitim izlječenjima. Kada postupak ponavljate više puta, tkiva i organi se zalječuju. Najbolji način da pojačate cirkulaciju krvi u tijelu je uz pomoć vruće i hladne vode. Zapravo, različita istraživanja su pokazala da se na taj način detoksicira tijelo, više krvi prolazi kroz jetru, više krvi kroz bubrege. Prilikom djelovanja tople vode dolazi do opuštanja, – krv struji ka površini kože i prodire duboko unutar samih tkiva kostiju i živaca. Djelovanjem hladno vruće vode, krv napušta površinu kože i naglo odlazi ka unutrašnjim organima, povećavajući im prokrvljenost i detoksikaciju. S obzirom da hladna voda skuplja površinske kapilare na našem tijelu, koji su prethodno djelovanjem tople vode proširene, dolazi do istiskivanja i izlaska svih toksičnih i štetnih sastojaka iz našeg tijela. Djelovanjem hladne vode, toksini se izvlače preko same kože kao našeg najvećeg organa i sustava za pročišćavanje. Pod djelovanjem ovih metoda sami bubrezi i jetra rade mnogo brže i efektivnije. Jednostavno rečeno cijeli organizam je u jednom „turbo“ stanju protoka tjelesnih tekućina i samoga pročišćavanja. Pritom konstantno napadajući oboljela područja dotokom zdrave i sveže krvi koja je obogaćena sa svim ljekovitim sastojcima.
Kada u Kowlanaturu govori o hidroterapiji morskom soli, tu ne mislimo samo na ugodne kupke koje služe za opuštanje umornih i napetih, ali zdravih ljudi. Tu govorimo i o tome, naravno ali o kombinaciji opuštanja u toploj mirisnoj kupki i nekoliko tuširanja sa hladnom vodom naravno temperaturama prilagođenim dobi osobe, nekim postojećim bolestima. Na taj se način kada koristite Amore Relax kupke i mirisne soli, i tuširate se hladnom vodom, utičete na povećavanje brzine i efektivnost ćelija imunološkog sustava koje napadaju problematično tkivo i rješavaju problem. Ova metoda predstavlja najjači vid podizanja općeg  stanja imuniteta i čišćenja samog organizama i može ubrzati kretanje vaših bijelih krvnih zrnaca do 64 puta.Naravno da sama hidroterapija i izmjena vruće i hladne vode pozitivno utječe poboljšanje imuniteta. Kada se isto čini sa morskom soli, onda govorimo o onom dijelu hidroterapije u kojem ležimo u aromatiziranoj toploj mirisnoj kupki a u toj su fazi niz dodatnih koristi za poboljšanje simptoma niza bolesti i poremećaja. Hidroterapija sa morskom soli ima i terapeutski utjecaj i pozitivno djeluje na izmjenu tvari u organizmu. Nadalje ona poboljšava stanje kože (često se koristi kod dermatoloških problema), posebno magnezijev-sulfat, a i blagotvorno djeluju na opuštanje svih naših mišića. Omogućuje nam da nam osim opuštanja svih mišića detoksikacije organizma, da nam cijeli proces hidroterapije bude privlačan i ugodan.
Hidroterapija osim što pomaže osnaživanju imunološkog sustava organizma, čišćenu i detoksikaciji organizma, poboljšava cirkulaciju, dotok zraka, glukoze i ostalih hranjivi tvari, bogatih građevnim i sastavnim tvarima.
Ona pomaže i smanjenju simptoma alergijskih reakcija uzrokovanih oslabljenim imunološkim sustavom posebno u slučajevima kad osoba ima alergiju, i imunološki sustav reagira pretjerano te pokušava zaštititi organizam od inače ne štetnih tvari koje nas okružuju. Obrambeni sustav osoba koje nisu alergične zapamtio je alergene kao normalne tvari, pa ništa ne poduzima pri susretu s njima. Kod alergičnih osoba obrambeni sustav reagira kao da je posrijedi infekcija te tako nastaju simptomi.

~ Kome je namijenjen Amore Relax ~

Namijenjen je osobama koje kontinuirano koriste hidroterapiju za smanjenje velike količine stresa, oni koje koriste hidroterapiju kao prevenciju različitih bolesti ili je sastavni dio potporne terapije oboljelih. Pomaže onima koji obavljaju poslove koji imaju velike oscilacije u kontinuiranim cikličkim potrebama regeneracije organizma nakon ekstremnih napora (profesionalni sportaši).

Bit će nam drago da Vaše primjedbe i sugestije upišete u ovdje priloženu "Anketu o zadovoljstvu kupaca". Zahvaljujemo na suradnji.